8 Temmuz 2012 Pazar

GECE YARISINDAN ÖNCE

Bazı seylerin yerine başka seyler koymak mümkün olmadıgı için o seyleri tamamen hayatınızdan çıkarmak doğru mudur? Hiçbirşey, başka herhangi bir seyin yerini dolduramaz zaten. Çünkü ne boylar aynı, ne kilolar, ne kalan ebatlar, ne de kapladiklari yerler. O zaman su bebek oyuncaklarında ki gibi üçgen boşluklardan kare sekiller geçirmeye çalışmaktan vazgeçmekte fayda var sanırım. Yani diyorum ki; uymuyorsa zorlamayın, kıracaksınız.

2 yorum:

  1. 'O zaman su bebek
    oyuncaklarında ki gibi üçgen
    boşluklardan kare sekiller geçirmeye
    çalışmaktan vazgeçmekte fayda var
    sanırım.'

    nasıl yaptın bilmiyorum. Nasıl oldu hiç bilmiyorum. Dün okumadım bu yazıyı. Bloglara hiç bakmadım bir kaç gündür. Ama bugün bu hep aklımdaydı. Tam bu cümle. O olduğunu bildiğin birinden vazgeçip bir başkasını o kalıba sokmaya çalışmak. Bir başkasını düşünmek bir başkasını beklemek... Faydasız.. Ben bir sürü şey düşünmüştum ve blogda fırsat bulunca yazacaktim. Iyi ki uyumadan önce bi barikaya bakayim demişim :) çünkü yarına kadar bakmamış olsaydım senin bu yayındaki o cümleleri yüzde 98 benzerlikle yazacaktim. Ve hırsız olacaktım :) bana da kötü gözle bakacaktın. Aynı zaman içinde aynı şeyi düşünmüş olmak çok şaşırtti beni. Keşke senden bi gün önce yazsaydim da şu an ne hissettiğimi anlasaydın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazen denk gelebiliyor. Galiba herkesin, bir dönem, birileri için benzer şeyler hissetmesi ile ilgili. Ama sana da "a-a benden çalmışsın" demezdim canım artık :)))

      Sil