27 Ocak 2011 Perşembe

DÖVÜLECEK ADAMLAR LİSTESİ 1

Adam dövme listesi yapacağım. Bak bu aralar çok takıldım ben bu eyleme zaten! Ama bak şimdi haksız mıyım: sabahın körü -ki gerçekten körü saat 6,35 filan- adamın biri arka koltukta sakız çiğniyor ama gerçekten çiğniyor! Öyle bir ses bir sakızdan çıkabilir mi gerçekten? Cak cak cak...
Hayır, normalde zaten sesli sakız çiğnenmesinden veya erkeklerin sakız çiğnemesinden hazzetmem; bir de üstüne ikisi bir arada olunca nevrim dönebiliyor. Çözüm: montun kapşonunu kafana geçirir ve uyursun. Bu arada elinde ki siyah deri eldivenleri de çıkarırsın ki aklına kötü kötü şeyler gelmesin.
Bir de hani nasıl anlatsam, lafları yayarak konuşan kızlar var ya, hah işte bir de onları evire çevire dövesim geliyor (cat fight diye atlayan olursa fena yaparım bak). Tek cümle içinde 8 kere "yanieee" diyebilen kızlardan bahsediyorum. Türkçemiz yeni yeni kelimeler kazandı sayelerinde. Hatta yeni bir şive ya da aksan bile diyebiliriz. Bir kere en az iki sesli harf yanyana gelecek. Özellikle de "ie" veya "ae". Ayrıca bir çok sessiz harf kelimelerin özellikle orta kısmından kaldırılır. Örnekleri bir cümle içinde kullanalım: "Yaaeee ben bu filmi izlemek felan yanieee istemoorum taam mı yanieee?" Çözüm: hızla hatta koşarak o ortamdan uzaklaşırsın.Bu arada elinde ki siyah deri eldivenleri de çıkarırsın ki aklına kötü kötü şeyler gelmesin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder