11 Haziran 2012 Pazartesi

PİLOT BÖLÜM

Artık ayaklarımın tabanı yok. E zaten çok kullanmıyorduk. Altı üstü üstüne basıyoruz.
Anlatacak o kadar çok şey var ki... Düğünle ilgili ayrıntılar paylaşılacaktır ama ne oldu derseniz: Gamzem evlendi! Hani bu blogta arada satırlarda, cümlelerde adı geçen Gamzem var ya işte o, baya baya, ciddi ciddi evlendi. Böyle gelinlikli, nikah memurlu falan. Hatta canım, şaşkınlıktan beni nikah şahidi yaptı.
En iyi arkadaşınızın evlenmesinin bir iyi bir de kötü tarafı var. İyi tarafı; en iyi arkadaşınızın "evleniyor" olması. Kötü tarafı; "en iyi arkadaşınızın" evleniyor olması. Eskisi kadar sık görüşemiyor olmanızın bir önemi yok, bazı arkadaşlıklar bakidir. Yer ve zaman mevhumlarından bağımsızdır. Ayrı bir şeydir işte... Hatta Erol Evgin tarzı "İşte öyle bir şey" dir. Yıllar içinde birlikte büyümenin, birbirimizi büyütmenin getirdiği bir şeyler....
Bu son kalenin -aslında kalemin- düşüşünün sinyallerini ve ilk evrelerini vakti zamanında size anlatmıştım zaten. (Her şeyi bir çırpıda unutmayverin canım siz de!) Ama dün akşam o nikah masasında kendisini duvağın arkasında parıldayan gözlerle "evet" derken görene kadar son tuğla yerindeydi. Gerçi o son tuğlanın düşme sesini ben bile duymadım. O kadar eğleniyorduk yani!
Ah bugün bir bitsin, yarın olsun, size ballandıra ballandıra anlatacağım. Ama şimdi omzum, boynum ve ayaklarım "kes sesini" diye bağırıyor. O yüzden bunu bir pilot bölüm kabul edin, olur mu? O kadar hatrımız olsun be yav!

Not: Anaam! Kenan Doğulu bana şarkı yapmış. Dur hatta beni şarkı yapmış. İlk dinlediğimde yerlerde yatıyordum gülmekten. Kanepe diyor yahu!
http://www.youtube.com/watch?v=NMwXujV-130

2 yorum:

  1. E ama :) Cumartesi günü en yakın arkadaşını evlendirecek olan biriyim ben de. Önce peynirli makarna-şarap, sonra bu, noluyor kuzum? :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman bu akşam yazacağım yazıyı da oku :)))

      Sil