30 Ocak 2012 Pazartesi

ÇEKYAT


Şu anda evden atılacak eşyalar:

- Salonda ki çekyat
- Yerde ki halı
- Duvarda ki saat
- Şarap kadehleri
- Kül tablası
- Puding kasesi
- Gri hırka
- Cep telefonu şarjı
Mavi battaniye de listede ama ona kıyamam, atamam, hayatta olmaz. O benim kıymetlim. Kalanları atabilir veya yakabilir veya bilmiyorum, isteyen varsa verebilirim. Ama uyarayım, lanetlidirler. Ben de keyfimden atmıyorum herhalde kendilerini. Yani sonra bana gelip “biz bunu aldık ama huzurumuz kaçtı, aramız bozuldu, bir gidesimiz kaçasımız geldi herkeslerden, her yerlerden” gibi sorunlardan bahsetmeyin. Ben baştan uyarıyorum. Bir konuda daha uyarıyorum: hani ben demiştim ya şu şarapları da çevir-aç yapsalar diye; adamlar kapaklısını yapmış. Gayet düzgün, tadı da güzel, adı da Avanos Vadisi ama öyle paldır küldür içmeyin. Çok fena ve çok acayip yan etkileri var. Karşınızdakini olduğundan başka biri olarak görmeye başlıyorsunuz, kendinizi olduğunuzdan başka biri sanıyorsunuz, olayları yanlış yorumlayıp, durumları yanlış anlıyorsunuz, yanlış kararlar verip üstüne bir de uygulamaya kalkıyorsunuz ki Allahtan karşınızdaki de yanlış kararlar veriyor, öyle yırtıyorsunuz. Kararsızlık, ne istediğini bilmeme, ne söylediğini bilmeme, korkaklık veya deli cesareti gibi yan etkileri de var. Haberiniz olsun.

En çok üzüldüğüm de ne biliyor musunuz? Sanki tüm kelimelerimi bir kişi için tükettim ve artık kimseye söyleyecek bir şeyim kalmadı. Bunun konumuzla ilgisi yok evet. Bahar gelince balkona çiçek ekeceğim ben, mesela bunun da konumuzla ilgisi yok. Dağıldığıma göre dağılabiliriz. Zaten bugün çok kar yağıyor, ders düşer.

8 yorum:

  1. benim lanete ihtiyacım var gönderebilirsiniz .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. iyi düşün dostum :)

      Sil
    2. :) ya evet lanetten daha kötü birşey varsa o da üni. son sınıfta okulun bitmesini beklemektir :)
      hala alabilirim :)

      Sil
  2. Çok hoş ve samimi cümleler, bayıldım :)

    YanıtlaSil
  3. sizin bünyeniz çok zayıf. avanos vadisi eğer iki şişe (öküzgözü-boğazkere) içilmez ise o dedğiniz yan etkilerin hiç birini yapmaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aslında bünye zayıf değil de işin içine "zaaf" lar girince böyle oluyor.

      Sil