18 Ocak 2013 Cuma

TAŞI TAŞI NEREYE KADAR



Sevgili blog okuyucularım, şimdi lütfen kendi aranızda ikiye ayrılır mısınız? Yok, merak etmeyin, sizi birbirinize kırdırmak, bir grubu kayırıp diğerini yermek, gruplar arası iletişimi yok etmek gibi bir niyetim yok; o, başkalarının işi. Benim istediğim bu blogu uzun süredir okuyanlar ve yeniler olarak ayrılmanız. Çünkü yazının devamını okurken bu bilgiye ihtiyacınız olacak. Neden mi? Ben yine taşınıyorum.

http://barikaninkuyusu.blogspot.com/2011/05/tasima-suyla-degirmen-cevirmeceler.html

http://barikaninkuyusu.blogspot.com/2011/05/veyahut-cevirememeceler.html

http://barikaninkuyusu.blogspot.com/2011/05/ve-hatta-cevirdigini-sanmacalar.html

Gördüğünüz üzere bundan zaten bir buçuk yıl önce gayet zor ve mantıksız ve gıcık yollardan geçerek ev taşımıştık. Ama ne oldu; yine kurtlandık. Rahat battı. Paramız çok saçacak yer arıyoruz. İstanbul'un her semtinde oturmuş olmak üzerine bir iddiamız var. Artık hangisi derseniz...
Yeni taşınacağımız evle ilgili bilgileri size, taşındığımızda vereceğim, daha değil. Sürprizlere hazır olun.
Şimdiki konumuzsa -yine- taşınma süreci. Bakalım bu sefer nakliyeciler nelerimizi kıracak? Temizlik yaparken ben nerelerimi inciteceğim? Kaç kilo çamaşır suyu harcayacağız? Eksikler için para bulmak konusunda neler çekeceğiz? E-5 e mi çıkacağız? Çıksak da sanki kazanacak mıyız? Evin kendi içinde bizim tutarken bir türlü göremediğimiz kim bilir ne tuhaflıklar çıkacak.
Hazır mısınız?
Biz mi? Biz hazır olmasak da hazırız, el mahkum.

1 yorum:

  1. :) Ayrılmak da bizim işimiz... Alıştıkkk.. Ayrılmaya... Emlak işine başla sen.. Oturduğun evlere yeni kiracılar bulsan yine dönersin köşeyi... :)

    YanıtlaSil